Hos nCASE skal grafisk design ikke bare se godt ud – det skal være en oplevelse, der understøtter jeres brand og rammer jeres målgruppe. Brochurer, reklamer, plakater, ja, you name it, skal være overskuelige og drage øjnene, så budskabet hurtigt står klart.

Video Showcase

Branding & Identitet

Det er ikke ligegyldigt, hvordan kontrakten, fakturaen, visitkortet eller emailen ser ud. Men det ved du sikkert allerede. Vi dømmer hurtigt et firma på de ting vi modtager fra dem. Hvis I fra første visitkort eller første mail viser, at I er et seriøst foretagende, der går op I selv den mindste detalje, så vil det også skinne igennem i jeres kunders syn på jer.

Hæfter, Foldere & Brochurer

Lækre brochurer og magasiner i alle verdens formater og størrelser. Tryksagerne kan fx trykkes på 140g genbrugspapir eller 170g silk-papir.

Visitkort

Det første indtryk er vigtigt. Med et professionelt designet visitkort, der er både personligt og unikt, og som fx er trykt på 600g papir, er du sikker på at efterlade, det helt rigtige indtryk.

Materiale til messer

Udstillingssystemer til messebrug, som fx roll-up-bannere og store bagvægge – eller måske bare et par beachflag foran jeres virksomhed for at vise, at I holder udsalg.

Flyers

Flyers er billige i tryk, og derfor super egnede til at dele ud i stort antal. Flyers kan have farvetryk på begge sider, og giver et meget flottere resultat, end dem du kan lave på kopimaskinen

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!