103 Rådgivende Ingeniører

103 Rådgivende Ingeniører havde en hjemmeside, der ikke længere levede op til firmaets profil, og som ikke konverterede godt nok

Webdesign med fokus på brugeradfærd

103 Rådgivende Ingeniører har gennemgået en rasende udvikling de seneste år, og ekspanderer konstant med nye medarbejdere og nye arbejdsområder. 103 følte ikke, at deres hjemmeside længere repræsenterede dem som den burde.

Fra start havde jeg to hovedmål for øje: at forbedre sidens SEO på deres kernekompetencer, samt at opbygge hjemmesiden med brugeradfærd for øje, så siden ville konvertere bedre.

Alle service-sider afsluttes derfor med en personlig kontaktperson og let adgang til kontaktinfo og formular. Alene med denne løsning har 103 oplevet markant flere henvendelser direkte fra hjemmesiden.

Til de nysgerrige, så er videoerne på hjemmesiden såkaldte cinemagrapher – dvs. videosekvenser der looper/bouncer i det uendelige. Det ganske smarte er, at de ikke fylder mere end et alm. billede, men lige præcis bevæger sig nok til, at man som kunde måske lige bliver på siden lidt længere for at se, hvad der sker. Og det betyder faktisk noget – ikke mindst for SEO.

Besøg siden

Webdesign - Hjemmesidedesign

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!