Ambizzion

Opgaven

Ambizzion er et rekrutteringsfirma med kontorer i København, Aarhus og Tommerup. I forbindelse med deres opstart havde de brug for en hjemmeside og en platform for deres jobopslag. Opgaven bestod i at skabe et design der rummede de idealer de står for, samt giver et indtryk af et seriøst firma med store drømme. Det var også yderst vigtigt, at jeg lavede databasesystemet til jobopslagene enkelt at bruge så de selv kan lave jobopslagene hurtigt og enkelt.

Til hjemmesiden tog jeg portrætter i de rå omgivelser ved Tommerup Erhvervspark og miljøbilleder med forskellige samtalemotiver og arbejdsmotiver på kontorene.

Hjemmesiden er designet og udviklet til WordPress-platformen og rummer en hel del tilpasninger og individuelle løsninger for at løse Ambizzions specielle behov bedst muligt.
Åben siden

Hovedtræk

Foto

Miljøbilleder samt portrætter af alle partnere – samt lysdiagram, så nye partnere også kan fotograferes med det præcis samme lys.

Responsivt design

Hjemmesiden er naturligvis opbygget, så den er 100% tablet- og mobiloptimeret.

Jobdatabase

Specialløsningen til jobopslagene er indbygget direkte i hjemmesiden, så vedligehold og oprettelse er super hurtigt og lige til.

Content Management

Da hjemmesiden er bygget op i open source-systemet WordPress, kan Ambizzion selv tilføje nyheder, rette i tekster og lave nye jobopslag.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!