Duedalen

Assens Kommune

Reklamefilm og Foto

Opgaven

Assens Kommune kontaktede mig da de søgte en samarbejdspartner, der kunne hjælpe med fotomateriale til en kampagne de skulle til at søsætte. I Duedalen i Vissenbjerg havde kommunen ret mange byggegrunde, som de havde haft til salg i længere tid, men uden den store interesse – faktisk var der kun solgt 3 grunde. Kommunen havde svært ved at forstå, hvorfor de var så svære at sælge, da de lå i et godt område og tæt ved god infrastruktur, skole, indkøbsmuligheder og institutioner.

Det skulle gå stærkt – som i rigtig stærkt! Fra den første email fra kommunen og til det færdige produkt, havde jeg 2 uger. Og for lige at gøre det hele sådan lidt mere spændende, så foreslog jeg, at de også tænkte video ind i kampagnen. Så altså en række fotos fra området og en reklamefilm på ca. 2 min på 2 uger – intet problem! 😃

I tæt dialog med kommunens kommunikationskonsulent lagde jeg en linje for filmen og lavede en drejebog. Kommunen fandt en familie fra Vissenbjerg, der havde bosat sig i kommunen få år forinden. Deres historie blev det bærende element, da den rummede alle de elementer, vi gerne ville slå på.

Fotograf Kasper Orthmann Andersen

Enough talking!
Vis mig nu bare den video!

Feedback fra kunden

Vi er meget tilfredse med videoen, den er super.
Så tusind tak for et dejligt samarbejde.

Charlotte Holm Andersen
Assens Kommune

Stills fra reklamefilmen

Vil du vide hvad en video koster?
Østerbro 4, 5690 Tommerup St.
Tlf.: 6168 4072 | CVR DK32797636
Copyright © 2017 nCASE

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!