Engel Workwear

F. Engel

Reklamefilm med fokus på frihed og stolthed – og selvfølgelig lækkert slidstærkt arbejdstøj

Reklamefilm for F. Engel Workwear
Reklamefilm for F. Engel Workwear
Reklamefilm for F. Engel Workwear
Reklamefilm for F. Engel Workwear
Reklamefilm for F. Engel Workwear

Opgaven

Teamet bag F. Engels marketing var klar til at tage deres bundsolide og traditionsfyldte brand videre. Fra kun at have haft fokus på flotte billeder og lækker grafik, så skulle det over 90-årige firma, nu videreføres i en moderne skarp videoretning. F. Engel laver noget super fedt pr- og reklamemateriale, men på videofronten havde firmaet ikke de store erfaringer. Jeg fik derfor lov til at få næsten frie hænder til udformning af konceptet.

Men skal den være rå eller humoristisk? Det var nok et af de aller første spørgsmål jeg havde til F. Engel. For det er enormt vigtigt, at man som afsender, har gjort sig nogle helt klare tanker om målgruppen og hvilken brandingstrategi man begiver sig ud i.

Fælles for filmene var, at jeg gerne ville vise en professionel stolthed ved de pågældende fag. Identifikation var en anden vigtig forudsætning – forhåbentligt kan chaufføren eller tømreren se sig selv i hovedpersonernes sted.

Reklamefilmene er skabt i et tæt samarbejde med holdet fra F. Engel – fantastisk at arbejde sammen med dedikerede og dygtige mennesker.

Cargo af ENGEL

X-Treme af ENGEL

Feedback fra kunden

Det er en fornøjelse at arbejde med dig👍
Glæder mig allerede til næste projekt 😊

Manuela Truhr
F. Engel

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!