Kreamors Køkken

Renie fra Kreamors Køkken drømte om en hjemmeside, hvor hendes brugere meget lettere kunne finde hendes opskrifter, og hvor hun kunne tilbyde Madplaner via et abonnementsbetalt system.

Opgaven

Arbejdet med Kreamors Køkken var ikke en sprint – nok snarere et maraton. Udviklingen og i særdeleshed tilpasningen af indhold fra den gamle hjemmeside tog flere måneder, dette skyldtes ikke mindst, at over 300 opskrifter skulle individuelt tilpasses det nye design og den nye kategoristruktur, der skulle gøre det meget lettere for brugerne at finde opskrifter og blive inspireret.

Renie, der er kvinden bag Kreamors Køkken, havde gjort sig en del tanker om designet, men lå ikke fast på noget. Jeg fik således ret frie tøjler til at komme med et designudkast. Herefter kastede vi bolden frem og tilbage et par gange, inden vi til sidst lagde os fast på et design, der i høj grad rummede Renies personlighed, og som hun følte sig hjemme i.

Hjemmesiden lancerede vi i august 2015, og fra start af har vi været blæst bagover, af den utroligt flotte respons, siden har fået. Hjemmesiden fik super hurtigt rigtig mange daglige besøgende, og Renie har fået nogle utroligt positive tilbagemeldinger.

Det var et fedt arbejde at udvikle Kreamors Køkken, og jeg har været rigtig glad for samarbejdet med Renie. Jeg fandt dog hurtigt ud af, at vi slet ikke var færdige med den hjemmeside – Renie havde flere planer! Ret kort tid efter lanceringen, fik jeg således en mail fra Renie, hvor hun spurgte ind til mulighederne for at lave et abonnementsbetalt madplans-koncept, hvor hun kunne dele lækre og sæsonaktuelle madplaner.

Hjemmesiden er naturligvis lavet i responsivt design og kan således bruges både fra smartphone, tablet og computer.

Se siden

Hvad siger kunden?

Er lige blevet kontaktet af min tidligere underviser (iværksætteri i praksis) fra Ledelsesakademiet Lillebælt, der har set videoen! Han er fotograf og har været i mediebranchen i over 25 år. STORE ROSER til dig!!! De er hermed givet videre

Renie Rexbye
Kreamors Køkken

Vil du vide hvad en video koster?

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!