Nørre Åby Efterskole

I et marked, hvor efterskolerne bliver dygtigere og dygtigere til markedsføring, og hjemmesiderne og den online-profil har så stor betydning, så ledte NÅE-efterskole efter en samarbejdspartner, der kunne levere et solidt spark.

Webdesign med krop og sjæl

Efterskoleverdenen er i den grad blevet et hårdt konkurrencepræget marked. Hvor flere og flere skoler simpelthen prioriterer i deres budget at fastansætte en eller endda flere marketingmedarbejdere.

Nørre Åby Efterskole havde i flere år været tilknyttet et større bureau, men følte at de gang på gang ramte ind i nye omlægninger og nye medarbejdere, der ikke kendte deres skole og deres gamle hjemmeside ret godt. Det betød så ekstra udgifter hver eneste gang, der skulle ændres lidt i hjemmesiden. Med det i mente tog de fat i min lille gesjæft, så de kunne få en udvikler OG designer, der også fremover kan servicere dem hurtigt, fleksibelt og som måske frem for alt kender dem rigtig godt.

Til projektet inddrog jeg tekstforfatter Vibeke Storm fra bureaubystorm.dk, der er yderst professionel i sin tilgang til tekster. Sammen satte vi også fokus på SEO-optimering af siderne, så kode og tekster hånd i hånd har mulighed for at give maximalt afkast.

Efterskolen havde en hel del fine fotos, men jeg har suppleret med lidt ekstra fotos fra bl.a. nogle almindelige undervisningssituationer, hvor der manglede lidt lækkert materiale.

Nå ja, så har jeg da forresten også fået lov at lave alle film på siden. Du kan se et par eksempler herunder på siden.

Forsidevideoen med den glidende gut har jeg også produceret. Effekten med den loopende dreng og de stillestående tilskuere kaldes en cinemagraph, og bidrager med en effekt, der gerne skal få hjemmesiden til at skille sig ud fra mængden.

Besøg siden

Nørre Åby Efterskole hjemmesidedesign - webdesign

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!