Organisation & Personale

Organisation & Personaleafdelingen i Assens Kommune havde brug for et frisk pust til deres publikationer. Jeg fik lov til at levere en pakkeløsning til designguiden af grafiske elementer og skabeloner. Og til at krydre det, også lækre fotos fra en stor del af kommunens personalegrupper.

Stikord: professionalisme, glæde, fællesskab, energi, overskud

Organisation & Personaleafdelingen i Assens Kommune ønskede, at deres profil og værdier blev bedre præsenteret. Jeg fik lov at lave en designguide med skabeloner for tryksager, der definerer afdelingen skarpere end før, og med det dertilhørende fotogalleri, så har de nu et bedre afsæt for fremtidige publikationer.

Jeg fik opgaven med at lave et nyt grafisk design med dette brief:

Jeg har nogle stikord til signaler, vi ønsker at sende. Ikke overraskende vil en personaleafdeling gerne give indtryk af professionalisme, glæde, fællesskab, energi, overskud. Gerne noget lyst med sjæl, som viser, at der er mennesker bag…

Kommunen har flere dygtige medarbejdere, der arbejder i Adobe-pakken, så jeg har udviklet skabelonerne i Adobe InDesign, så de kan sætte deres publikationer op til tryk eller digital udgivelse – typisk som .pdf-filer til brug på hjemmesiden.

Jeg har også leveret et par eksempler på brug af designet i Powerpoint, så kommunen har et meget håndgribeligt udgangspunkt for det videre arbejde med designet.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!