Otterup Produktionshøjskole

Otterup Produktionshøjskole havde en hjemmeside, der ikke længere kunne tiltrække eleverne, og som ikke rangerede godt nok på Google på centrale søgeord..

Otterup Produktionshøjskole Webdesign
Otterup Produktionshøjskole Webdesign
Otterup Produktionshøjskole Webdesign
Otterup Produktionshøjskole Webdesign
Otterup Produktionshøjskole Webdesign

Opgaven

Otterup Produktionshøjskole havde i den grad et anonymt og ikke særlig skræddersyet design af deres hjemmeside. Det var ikke grimt eller som sådan umoderne, men det afspejlede på ingen måde skolens værdier, rammer og tilbud. Og det fangede på ingen måde de elever, som evt. fandt vej til hjemmesiden på egen hånd.

Skolen ønskede sig en dynamisk hjemmeside og jeg supplerede med tanker om, hvordan vi bedst ramte målgruppen med teksterne og ikke mindst billederne. Samtidig sørgede jeg for, at teksterne blev forfattet med tanke for søgeoptimering og Google, og gjorde klart for skolen, hvilke nøgleord der skulle flettes ind i teksterne.

Designet tager udgangspunkt i den gule farve, der sammen med brugen af mørkegrå og hvid, skaber kontraster og opdeler siderne, så de bliver mere overskuelige at læse – noget der var vigtigt, da store dele af skolens målgruppe, har svært ved at læse og overskue en kompliceret side. Billeder spiller også en vigtig rolle på mange sider, hvor de supplerer teksterne og øger forståelsen heraf.

Skolens medielærer og mediehold står for den daglige drift af hjemmesiden, og det var vigtigt, at dette var en overkommelig affære. Hjemmesiden er designet til WordPress og sammen med en smartphone app, kan skolen hurtigt og enkelt uploade nyheder med billede og evt. video til hjemmesidens forside, værksteder og uddannelser. Hjemmesiden er ligeledes mobilvenlig og ser godt ud på alle skærme – uanset størrelsen.

Besøg siden

Hvad synes de?

Virkelig dygtig webdesigner og fotograf!! Vi har fået en fantastisk flot og meget levende hjemmeside. Rigtig godt samarbejde. Vi kan kun give Kasper den varmeste anbefaling!

Otterup Produktionshøjskole

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!