Specialskoler

Specialskoler har i høj grad brug for at vise, at de arbejder professionelt, omsorgsfuldt og engageret. Målgruppen er ofte meget bred, men det er centralt at ramme både forældre (kommende som nuværende), politikere og fagpersoner – og førstehåndsindtrykket gør en kæmpe forskel.

Webdesign for Pilehaveskolen
Webdesign for Skrillingeskolen

Opgaver løst for specialskoler

Igennem de sidste par år har jeg samarbejdet løbende med både Rævebakkeskolen, Skrillingeskolen og Pilehaveskolen, og jeg har lært rigtig meget om specialskoleområdet, og de udfordringer de ofte står med – ikke mindst som et resultat af skiftende politiske vinde.

Alle de opgaver jeg har løst for specialskolerne er startet med et fuldstændig redesign og opbygning af skolernes hjemmeside. Hjemmesiden er for langt de fleste den første berøringflade med skolerne, og det er på rigtig mange måder vitalt vigtigt, at forældre der skal have deres barn til at gå på specialskolen eller måske skal vælge skolen fremfor en anden specialskole, får et indtryk af en skole, der arbejder seriøst med undervisningen og som tager sig omsorgsfuldt og kærligt af eleverne. Det er desværre ikke noget ret mange specialskoler har brugt så meget krudt på, og ofte er siderne ikke opdateret på informationer og mangler gode fortællende fotos og videoer.

Et vigtigt element på de hjemmesideløsninger, jeg har stået for, er autentiske billeder, der viser skolens elever og som gerne skulle nedbryde nogle af de fordomme mange har om specialskolerne. Video er et andet element, der fungerer rigtig godt, og som fastholder den besøgende lidt længere, og gør fortællingen om skolen mere spændende og levende.

På det personlige plan, er der ikke ret mange opgaver, der er så givende og tilfredsstillende, som at arbejde med de børn og unger, der går på skolerne. Jeg er gang på gang blevet mødt af den mest fantastiske humor og så en fuldstændig umiddelbar glæde og respons. Jeg er altid gået fra opgaverne med et smil på læben.

Hvad siger kunden?

Jeg fik lige ros for hjemmesiden igen i dag 🙂
En konsulent fra University College Lillebælt – spec.pæd. – sagde, at hun nu henviste til vores hjemmeside + en mere, når folk spurgte efter gode ideer til hjemmesider, som kunne præsentere specialområdet 🙂
Så tak for det!

Annie Nielsen
Skoleleder på Rævebakkeskolen i Nyborg

Profilfilm for Pilehaveskolen

Brochuredesign Rævebakkeskolen
Brochuredesign Rævebakkeskolen
Brochuredesign Rævebakkeskolen
Brochuredesign Rævebakkeskolen
Brochuredesign Rævebakkeskolen

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!