Vækst i Fællesskab

Assens Kommune

Reklamefilm, Foto & Brochure

Opgaven

Juni gik fra at være travl og til at være helt ualmindelig hektisk – som i virkelig virkelig travl. Assens Kommune kontaktede mig nemlig i starten af juni, og ville gerne have lavet en video der præsentererede deres ledige erhvervsarealer. Og så ville de også gerne have lavet en brochure med deres nye erhvervspolitik, der skulle præsenteres d. 28. juni – og jeg skulle også lige tage billederne til brochuren. Godt så!

Videoen er ikke tænkt som en Facebook-film, men snarere som en video, der skal bruges målrettet på LinkedIn og især på kommunens, til formålet, oprettede hjemmeside. Længden af videoen måtte derfor gerne være mere end de typiske 30-60sek, som mange gange er gængs på Facebook. Sammen med kommunen blev vi hurtigt enige om, at det var helt centralt, at det var eksisterende virksomheder i kommunen, der præsenterede fordelene ved at lægge virksomheden i Assens kommune.

I tæt dialog med kommunens kommunikationskonsulent lagde jeg en linje for filmen og lavede en drejebog. Kommunen stod for den indledende kontakt til virksomhederne, og Charlotte Holm Andersen var med på optagelserne og stod for interview-delen.

Et større planlægnings- og logistikarbejde gik i gang, så alle aftaler med foto og video kunne nåes, og så jeg stadig havde tid til overs til efterbehandling af materialet og feedback fra kommunens medarbejdere.

Opgaven krævede droneoptagelser til både foto- og videodelen, så jeg hentede den yderst kompetente Henrik fra Fynsk Dronefoto ind til opgaven.

Vi nåede alle deadlines, og det var en fantastisk følelse at gå på ferie med!

Enough talking!
Vis mig nu bare den video!

Feedback fra kunden

Jeg er meget tilfreds med filmen – rigtig godt arbejde!!!
Og de foreløbige tilbagemeldinger er også meget positive

Rikke Storm
Assens Kommune

Fotos af brochuren

Vil du vide hvad en video koster?

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!