Vejle Kommuneplan

Vejle Kommune

Præsentation af Vejle Kommunes
Kommuneplan 2017-2029

Video for Vejle Kommune
Video for Vejle Kommune
Video for Vejle Kommune
Video for Vejle Kommune
Video for Vejle Kommune

Opgaven

Vejle Kommune hev fat i mig, da de ville have en anderledes og nytænkende video til præsentation af deres nye kommuneplan. Jeg kom med et oplæg, som kommunen var rigtig glad for, og som så dannede den røde tråd i vores arbejde med drejebog og manus.

Historiens hovedgreb blev at tage udgangspunkt i den “almindelige” borgers skepsis til selve ordet kommuneplan, og den observation at det ganske enkelt lyder utroligt kedeligt. Og da Michael Sloth, direktør for Teknik og Miljø, så nævnte, at han kunne stå på skateboard (i hvert fald til husbehov), så greb vi straks bolden. Fordi billedet med den stilige direktør i jakkesæt og slips på skateboard, ganske enkelt er en fantastisk kontrast, og præcis sådan et billede, der fanger opmærksomheden.

Selve introen med de flotte Bølger ved Vejlefjord og naturbillederne fra Grejsdalen spiller lidt på den traditionelle opfattelse af hvordan en kommuneplans-video skal se ud. Herefter kommer kontrasten så. En billedside, der er revet itu. Et teknisk uheld. Og så bliver vejleborgernes skepsis præsenteret. Vejleborgerne går jo så i øvrigt igen to yderligere gange i videoen, hvor de langsomt, bliver mere og mere overbevist om hvorfor en kommuneplan bestemt ikke er kedelig.

Jeg har som ofte før på de store projekter arbejdet tæt sammen med Henrik Taaning, og han har også bidraget med droneoptagelserne i videoen, som vi lavede på en helt fantastisk efterårsdag, hvor vi var hele kommunen rundt.

Til slut en stor tak til teamet fra Vejle Kommune, der i den grad gjorde projektet både meget lettere, men også enormt meget sjovere – tak til Søren Nellemann, Elsemarie Nielsen og Jakob Østergaard.

Og så ikke mere snak. Her er videoen

Feedback fra kunden

Tak for en super indsats – stort engagement, aftaler og deadlines overholdt, flot resultat.

Jakob Østergaard
Vejle Kommune

Vil du vide hvad en video koster?

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!