Sammen lægger vi en strategi, bestemmer målgruppe og opsætter mål for jeres video. Herefter laver jeg typisk en drejebog, så videoen er gennemtænkt inden vi går i gang. Det sparer både jer og mig meget tid. Få et ret præcist prisestimat længere nede på siden.

Showcase Videoer

Hvad koster en film

Der findes næppe to ens opgaver, så derfor giver jeg altid et tilbud på lige præcis din film. Priserne starter ofte ved de 6.000kr for den lille film til Facebook, og mere tidskrævende reklamefilm koster omkring de 10.000-15.000kr.
Men igen send mig en mail eller ring på 61684072, så får du en skarp pris!

Præsentationsvideoer, Reklamefilm og Eventvideo

Med en video har I mulighed for at gøre jeres budskab endnu klarere og fastholde jeres kunders opmærksomhed i længere tid end med alm. tekst og foto.

Reklamefilm / Salgsvideo

Den klassiske reklamefilm lever i bedste velgående, men med et større fokus på de sociale medier opstår helt nye muligheder for målgruppefokusering. Det er virkelig fagre nye verden – udnytter I potentialet?

Profilfilm

Styrk jeres brand både ud ad til, men i den grad også ind ad til. Det kan være enormt værdiskabende for en virksomhed, institution eller kommune at fremstå seriøs og æstetisk lækkert. Fortæller I jeres gode historier, så andre gider lytte og se dem?

Eventfilm

Når nu I har brugt månedsvis på planlægningen af jeres messe eller konference, hvorfor så ikke skabe en video, der kan nå endnu længere ud efterfølgende og vise jeres styrker og kompetencer. Og målret den så til potentielle OG nuværende kunder via SoMe og emailkampagner – det er sund fornuft.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!