nCASE laver webdesign der fremstår professionelt og moderne. Hjemmesiderne er kodet efter de nyeste standarder og tilbyder avancerede funktioner. Hjemmesiderne er bygget op omkring det meget brugervenlige CMS-system, WordPress. Så I selv kan ændre i sidernes billeder og tekst, når det er nødvendigt – og endda tilføje nyhedsopslag direkte via en smartphone-app

Webdesign for UngSolrød

Webdesign med WordPress

Flotte hjemmesider der er både lette at vedligeholde og en fornøjelse at besøge

Rediger siden selv

Jeg bygger hjemmesiderne op i WordPress – et af de mest brugte CMS-systemer (Content Mangement System) i verden. I WordPress redigeres tekster lige så enkelt som i MS Word.

I WordPress er det enormt let at tilføje nyheder på hjemmesiden, du kan endda installere en app på din smartphone, og tilføje nyhedsindlæg med billeder og video direkte herfra.

Responsivt & Retina-ready design

Alle mine hjemmesider er kodet med udgangspunkt i responsivt design. Hjemmesiden skal se lige godt ud, om man ser den på en smartphone, en tablet eller på en computer.

Med de nye højopløselige skærme der i dag er i næsten alle smartphones og tablets, og som også er på vej på computer-fronten, er det vigtigt, at designet er gearet til disse formater.

Workshop og 1 års gratis support

Når vi er færdige med hjemmesiden, får I en workshop, hvor jeg instruerer jer i brugen af WordPress. I får desuden et helt års gratis support til vedligeholdelse eller opdatering af hjemmesiden. Dvs. at jeg tager mig af alt fra backup til opdatering af diverse plugins, så siden altid er sikker og modstandsdygtig ift. fx hackerangreb.

Efter det første år tilbyder jeg support via klippekort. Med et klippekort til websupport, sparer I penge ift. min timepris, og I kan løbende få professionel hjælp til vedligeholdelsen af jeres hjemmeside.

Planlægning og eksekvering

Jeg benytter projektværktøjet Trello til arbejdet med design og udvikling af hjemmesider. I får jeres egen adgang til Trello, så vi kan kommunikere hurtigt og mere overskueligt end via emails, og I kan følge mit arbejde med jeres hjemmeside.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!